t_itanium (t_itanium) wrote,
t_itanium
t_itanium

Полная антисанитария

Именно из-за этого закрылись «Теремки» в Нью-Йорке. США, это не РФ, где можно отмазаться от СЭС и пр. И насколько же жалко и нелепо на этом фоне выглядят отмазки владельца «Теремка». Но для внутреннего потребления и так сойдёт?



…New York City's Health Department говорит, что местный "Teremok" закрыли не из-за всепоглощающей любви владельцев к Путину, а по гораздо более прозаичным причинам: там бегали мыши, вентиляция ни хера не работала, были созданы идеальные условия для привлечения мух и тараканов, а копченый лосось хранился при температуре выше 5 градусов по Цельсию.

Manhattan:

TEREMOK
358 SEVENTH AVE

Violation points: 49

Cold food item held above 41º F (smoked fish and reduced oxygen packaged foods above 38º F) except during necessary preparation.

Raw, cooked or prepared food is adulterated, contaminated, cross-contaminated, or not discarded in accordance with HACCP plan.

Evidence of mice or live mice present in facility's food and/or non-food areas.

Facility not vermin proof. Harborage or conditions conducive to attracting vermin to the premises and/or allowing vermin to exist.

Mechanical or natural ventilation system not provided, improperly installed, in disrepair and/or fails to prevent excessive build-up of grease, heat, steam condensation vapors, odors, smoke, and fumes...

Источник.

Tags: наши нравы, россия, теремок
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 12 comments